Om os

Når først du har prøvet vores rengøringshjælp, har du aldrig lyst til at undvære os igen. Vores effektive, professionelle team sikrer, at alt bliver strålende rent. Du kan trygt stole på, at vi leverer varen hver gang. Kontakt os i dag for at høre mere om vores løsninger.

 

Vi tilbyder også at gøre rent, på virksomheder (kontorer, lager, Autoforhandler osv) Samt nu tilbyder vi også at gøre rent på restauranter og andre levnedesmiddel steder 


Vi er et firma som, går op i at være miljøvenlig. Derfor vil vi kun bruge rengøringsmidler som er miljømærket. Derfor bruger vi i Braunsteinservice, vores egne produkter og derved ved vi at det er miljørigtigt.

Når der bliver lavet en aftale, så bliver dette skrevet ned så begge parter får det. Så der er klare aftaler, på hvad der skal laves. Der kan laves om på ydelserne, hvis dette ønskes.
Hvis der er glemt eller overset noget, så kommer vi igen og ordner dette uden ekstra beregning.

OBS.: vi kommer og gør rent, dette betyder at vi ikke først rydder op efter vores kunder. Altså så hvis der er opvask i køkkenvasken eller affald i. Så bliver den ikke gjort rent. samt hvis der ligger tøj og andre ting på gulve og i møbler. Ja alle de steder vi skal ordne. 

Vores kunder kan søge håndværkerfradrag over skatten.